Anonim filmkritikusok klubja

FilmaholicKlub

FilmaholicKlub

3 film, amit látnod kell még 2016-ban!

2016. október 11. - Filmaholic girl

Mindjárt vége 2016-nak, de addig még sok film lefolyik a filmvásznon. Szerintünk ezt a három év végén debütáló alkotást mindenképpen érdemes még a 2017-es naptár felcsapása előtt megnézni!

Jackie

Natalie Portman játszik benne, akit rengeteg filmben imádtunk és biztosak vagyunk benne, hogy ez most is így lesz, hiszen izgalmas karaktert fog hozni. A First Lady-ről ma már szinte legendák keringenek, kezdve attól, hogy szeretőket tartott és csak egymillió dollárért maradt John F. Kennedy elnök mellett. A chilei rendező, Pabló Larrain alkotása tehát semmiképpen sem érdektelen, december 2-án mutatják be az amerikai mozik.

 

La La Land

Szegény film roppant gejl nevet kapott a fordítóktól (Kaliforniai álom).
Ettől függetlenül must-see-nek tűnik, természetesen a Ryan Gosling és Emma Stone rajongók biztos koptatottra ülik majd a farmerüket, annyiszor nézik meg moziban, de azért nem csak számukra lesz retinacsalogató a film. Fontos ugyanis kiemelni, hogy az a zseniális Damien Chazelle rendezte, aki a Whiplash-t is.  Klasszikus szerelmi sztori, egy Los Angeles-i  feltörekvő színésznő és egy fiatal bárzongorista az autópályán fut egymásba. Persze mi más lenne a tervük, mint a siker és a csillogás, megspékelve egy saját zenés klubbal.
Akik szeretik a musical-filmeket, biztosan nem csalódnak majd, a film dec. 29-én debütál itthon!

 

Silence

Martin Scorsese új filmje – Adam Driverrel és Liam Neesonnal a főszerepben – elég súlyosnak ígérkezik. A történet a 17. században játszódik, amikor is két jezsuita pap a vérengzéssel és erőszakkal kénytelen szembenézni. A film előzetese még nem jött ki, annyit lehet tudni, hogy decemberben mutatják be.

silence-1

Ha van még olyan film, amit rég kiszemeltetek magatoknak, és még az idén levetítik a mozik, ki vele, írjátok meg nekünk a filmaholicklub@gmail.com-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmaholicklub.blog.hu/api/trackback/id/tr9911790939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agarik 2016.10.12. 08:16:20

" A történet a 17. században játszódik, amikor is két jezsuita pap a vérengzéssel és erőszakkal kénytelen szembenézn" - amit ők maguk okoztak (boszorkányégetés, tudóségetés, könyvégetés, eretnekégetés - lehet választani).

Ha így nézne ki a mondat, ESETLEG érdekelne. De amikor holmi papokkal játszatják a jófiút, az átlátszó képmutatás, sima propaganda.

#GonoszVallás

elemes 2016.10.12. 10:06:31

a Silence-ről nekem a Misszió jutott eszembe (főszerepben Vasas Jeromossal)

elemes 2016.10.12. 10:07:09

@agarik:

a következő árvíznél jelentkezz a katasztrófavédelemnél

Szergej Pub 2016.10.12. 10:43:47

Jack Reacher, Dr. Strange, Arrival, Rogue One és Fantastic Beast and Where to Find Them...
esetleg még Accountant, Underworld, Collateral Beauty és Assassin's Creed (utóbbi kettő főleg a stáblista miatt).

A hármat, amit felsoroltál, majd fél-egy év múlva az HBO-n nézem meg...még letölteni sem fogom őket. :P

Filmaholic girl 2016.10.12. 10:54:25

@Szergej Pub: köszi a tippet, a Rogue One és a Fantastic Beast minket is érdekel, az Arrival-ről még nem hallottunk, de az előzetes alapján ígéretes.. Ha szeretsz filmekről írni, akkor várjuk a kiritikáidat a felsorolt filmek bármelyikéről :)

encir 2016.10.12. 11:47:32

@agarik: akkoriban sem lehetett MINDEGYIK pap gonosz.

para_noir 2016.10.12. 14:04:55

Ez három elég érdektelen film, a Silence is maximum Scorsese miatt érhet valamit, a története ennek is full érdektelen.

Filmaholic girl 2016.10.12. 15:46:16

@para_noir: Ízlések és pofonok! A Whiplash-t láttad? Mi odáig voltunk érte, ezért is érdekel a La La Land, aminek ugyanaz a rendezője.
süti beállítások módosítása